By Geert Delobelle

Verkopen doe je met stijl sixteen filmpjes helpen je op weg Iedereen kan verkopen in z'n eigen stijl. Maar welk style verkoper schuilt er in u? Waarin bent u sterk? Of internet minder sterk? Hoe maakt u het verschil tussen goed zijn en uitblinken? Verkopen. Van afspraak tot klant helpt u scoren bij uw clients en klanten. Verkopen biedt een overzicht van alle denkbare aspecten waarmee verkopers te maken hebben: van het eerste touch tot het eerste ondertekende agreement. Bovendien krijgt u toegang tot sixteen filmfragmenten die u in een handomdraai de knepen van het vak tonen. Kortom, Verkopen is getest en goed bevonden en is een inspiratiebron voor zowel startende als ervaren verkopers. In dezelfde reeks verscheen ook Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers. De slimme gps voor zelfsturende verkoopteams.

Show description

Read or Download Verkopen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De mooiste kleur die niet bestaat (Dutch Edition)

Eind jaren zeventig vlucht Julia uit Oost-Berlijn naar het Westen. Ze is drieëntwintig en wil maar één ding: de vrijheid om te worden wie ze is. Ze komt terecht in de Amsterdamse grachtengordel, waar ze een chirurg trouwt, een variety krijgt, en gaat werken op de redactie van een krant. In oktober 1990, bijna een jaar na de val van de Muur, gaat ze voor het eerst terug naar Berlijn.

Free run (Dutch Edition)

Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand - hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor. De enige die daar verandering in kan brengen is zijn biologische vader, die hem bij zijn geboorte nooit erkend heeft.

Sanne (Dutch Edition)

Sanne leeft teruggetrokken en schrijft romans die nauwelijks gelezen worden. Dan komt Frank in haar leven. Frank handelt in ‘antiek’, is gokverslaafd en rommelt verder wat aan. Maar hij kan ook gevoelig en zorgzaam zijn. Hij geeft de aandacht die Sanne altijd gemist heeft. Er is één probleem: Frank heeft vrouw en kinderen.

Extra resources for Verkopen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.44 of 5 – based on 5 votes