By Elja Daae

Iedereen kan bloggen, maar hoe observe je daarmee succesvol? Volgens blogexpert Elja Daae begint dat met authenticiteit, concentration en toewijding.

Een succesvol web publication ligt daarmee ook voor jou binnen handbereik. web publication als een pro!

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale tendencies en instruments in 60 minuten. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over on-line tendencies, suggestions & tricks

Show description

Read or Download Bloggen als een pro in 60 minuten (Digitale trends en tools in 60 minuten Book 1) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De mooiste kleur die niet bestaat (Dutch Edition)

Eind jaren zeventig vlucht Julia uit Oost-Berlijn naar het Westen. Ze is drieëntwintig en wil maar één ding: de vrijheid om te worden wie ze is. Ze komt terecht in de Amsterdamse grachtengordel, waar ze een chirurg trouwt, een style krijgt, en gaat werken op de redactie van een krant. In oktober 1990, bijna een jaar na de val van de Muur, gaat ze voor het eerst terug naar Berlijn.

Free run (Dutch Edition)

Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand - hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor. De enige die daar verandering in kan brengen is zijn biologische vader, die hem bij zijn geboorte nooit erkend heeft.

Sanne (Dutch Edition)

Sanne leeft teruggetrokken en schrijft romans die nauwelijks gelezen worden. Dan komt Frank in haar leven. Frank handelt in ‘antiek’, is gokverslaafd en rommelt verder wat aan. Maar hij kan ook gevoelig en zorgzaam zijn. Hij geeft de aandacht die Sanne altijd gemist heeft. Er is één probleem: Frank heeft vrouw en kinderen.

Extra info for Bloggen als een pro in 60 minuten (Digitale trends en tools in 60 minuten Book 1) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.47 of 5 – based on 47 votes